Dong, a kispanda

Május 20. péntek - Segíííts választani! Léééci

2018. szeptember 15. - Anna Orbán

Kiszámoltam, már csak 15-öt kell aludnom a szülinapomig!!! Jujj, izgulizgul :)

Ma megint összeültünk, és törtük a fejünket. Hua mesélte, hogy a múltkor volt egy hód szülinapján, ahol csináltak a meghívottaknak szőrfestést. Kérdeztem, mi az, mondta, hogy az olyan, hogy színes mintákat festenek a pofinkra meg a hátunkra, ahova akarjuk. Hua csak a pofijára kérte, de az anyukája teljesen kétségbeesett, amikor meglátta. De Hua megnyugtatta, hogy semmi gond, ez nem ártalmas, és könnyen le lehet mosni. Úgyhogy Hua anyukája megkönnyebbülten nekiesett Hua új, színes mintáinak a fürdőszobában, és pár perc alatt tiszta, de nagyon vizes Hua lett belőle. :D

Ti is kipróbálnátok? Szigorúan a mamátok engedélyével!
Nézzétek csak!

Ting meg közölte, hogy nincs szülinapi buli szívószál nélkül, szóval azt mindenképpen be kell szerezni.

Viszont van egy csomó fajta a mosómedve boltjában, úgyhogy légyszi segíts szavazni, hogy melyiket vegyük meg a bulira. Kattints a szívószálak nevére, hogy megnézd, utána pedig a képre, hogy szavazhass! Köszike :)

A Hello Kitty-set

A Party-sat

Vagy a Spongya Bob-ot

Itt tudsz szavazni:

question-marks.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dongakispanda.blog.hu/api/trackback/id/tr5814240459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása