Dong, a kispanda

Május 21. szombat - Bolondozós játék

2018. szeptember 15. - Anna Orbán

Ma átmentünk az egyik ovistársamhoz, mert esett az eső, ezért bent játszottunk. És egy tök jó játékot, én ilyet még sose csináltam. Annyit nevettünk! :D

Az a játék neve, hogy Twister, talán ismeritek, viszont ezt bekötött szemmel kell játszani. Vannak különböző színű körök, amikhez most kitapintható formák is tartoznak, hogy meg tudd különböztetni csukott szemmel is. És ki kell sorsolni, hogy melyik mancsoddal lépj melyik körre, ki kell tapogatni. Elég vicces volt, egy csomót bukdácsoltunk, az egészben a buli volt a legjobb, az már nem is volt fontos, hogy ki nyer.

Valami ilyesmi, nézd csak:

Hua persze rögtön aggodalmaskodni kezdett, hogy ő mindenkit szét fog szurkálni a tüskéivel, de emlékeztettem a tüskevédő huzatára, úgyhogy megnyugodott. Ting meg azon izgult, nehogy rálépjen valakire a patáival, de mondtam, hogy majd mindig lesz egy látó játékvezető, elkerülendő a baleseteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://dongakispanda.blog.hu/api/trackback/id/tr4714241847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása